Reviews                             

Wil je een review plaatsen over een opgeloste klacht?

(E-mailadres is niet zichtbaar op de website)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
een jaar geleden

Een jaar terug had ik mijn bestelde bril bij de opticien gehaald. Zelfde dag thuis merkte ik dat ik met de rechteroog niet zo goed kon zien. Ik maakte bril wederom schoon. Na een paar dagen brilglazen goed te hebben bestudeerd zag ik op een van de glazen een krasje in het midden. Ik ging terug naar de opticien met mijn bevinding en mij werd verteld dat het geen krasje was maar de meting van de glas. Ok, ik weer terug naar huis. Ik bleef moeilijk zien met de ene oog. Dus ging ik na één week wederom terug naar de opticiën. Ik kreeg deze keer een andere medewerker waarbij ik wederom mijn verhaal deed. Na bezichtiging met een loep stemde deze heer dat er inderdaad een krasje was op één van de glazen. Opticiën bleef erop staan dat ik bril al had meegenomen naar huis en dat ze niets aan kunnen doen. Ik bleef erop staan dat ik dit niet ga accepteren daar ik zelfde week nog terug was gekomen. Ik eiste met de manager te spreken, waarbij dhr mij antwoorde, dat hij verantwoordelijk is voor de zaak en dat hij het gaat opnemen met directie en zei mij de volgende dag te bellen met resultaat. Toen ik volgende dag niet werd gebeld, nam ik contact op met Consumenten Belangen, die mij aanhoorde en daarna ook meteen actie ondernam met betreffende brillenzaak . Na actie van Consumenten Belangen nam de brillenzaak meteen contact met mij op en verzocht mij langs te gaan waarbij mijn probleem netjes werd afgehandeld dmv nieuwe brilleglas. Mijn grote dank aan Consumenten Belangen.
Judith

Maikel
een jaar geleden

Na meer dan 1 jaar bezig te geweest met KLM voor terugbetaling van kosten ivm covid-19 geanulleerde vluchten heb ik de stichting benaderd en na haar interventie werd mij uiteindelijk uitgekeerd. Zelfde geval met de SLM ook. De stichting doet goed werk.

Nyny's foodcorner
een jaar geleden

Nadat de advocaatkosten onbetaalbaar werden en wij consumenten Belangen Curaçao hadden geconstateerd heeft Maria van Os mij bijgestaan en mij zo goed voorbereid dat ik zonder advocaat in de rechtbank heb gestaan en het belangrijkste is dat we hebben gewonnen Consumenten Belangen Curaçao is een aanwinst hier op Curaçao. Ze is professioneel en je wordt niet als een "nummer" behandeld. Ik kan iedereen aanraden om bij problemen consumenten Belangen Curaçao in te schakelen. Dank u wel Maria. Keep up the good work🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Giselle
een jaar geleden

Met hulp van Consumenten Belangen Curaçao hebben wij de rechtszaak tegen de PSB Bank over het niet vergoeden van rente over een spaarrekening bij overlijden van de rekeninghouder gewonnen. De aanhouder wint!

Slimm Manners
een jaar geleden

Naar aanleiding van een uitzichtloze zaak, heeft consumenten belangen deze opgenomen voor me en binnen no time professioneel opgelost. Maria van Os en consumenten belangen is zeker een goede aanwinst voor alle consumenten op Curaçao. Alvast bedankt Maria👍🏽👍🏽

Sonja labordus
een jaar geleden

Na aanleiding van onze zaak tegen blokkenfabriek ballentina kan ik zeggen dat we gewonnen hebben .heel fijn iemand achter je te hebben staan die verstand van zaken heeft en je goed adviseert.
Dank je wel maria van oss.

Marijn
een jaar geleden

Na jaren in gebreke blijven van de verhuurder heb ik Consumentenbelangen ingeschakeld en is er ondersteuning geweest in de correspondentie naar verhuurder & advies gegeven over mijn mogelijkheden. Heel fijn om iemand achter je te hebben staan die genoeg kennis heeft van zaken om de juiste beslissingen te maken.

Eva
een jaar geleden

Maanden zelf bezig geweest met een klacht, maar het werd niet opgelost. Nadat ik mijn klacht heb ingediend bij Consumenten Belangen Curaçao was de klacht binnen een week opgelost!